هتلداری، معرفی هتل های ایران

هتل1 با هدف معرفی آموزهای هتلداری و معرفی هتل های ایران تا مسافران بتوانند با بهترین هتل های کشور در هر شهری آشنا شوند

هتلداری، معرفی هتل های ایران

هتل1 با هدف معرفی آموزهای هتلداری و معرفی هتل های ایران تا مسافران بتوانند با بهترین هتل های کشور در هر شهری آشنا شوند

گردشگری با طعم خرید


روزهای آخر سال است، زمان خرید سال نو و حراج های فصلی. بازارها و مراکز خرید، شاهد انبوه مردان و زنانی است که برای خرید لباس، کیف، کفش و مواد خوراکی به آنجا رفته اند. اینکه چند درصد این افراد به آنچه می خرند، نیاز مبرم داشته و کالای مورد نظر خود را تنها از بازار می توانسته اند تهیه کنند، جای بحث کارشناسی دارد اما بی شک این امر ناشی از علاقه بی اندازه ایرانیان به خرید و بازارگردی است. این علاقه تمام ناشدنی در سفر و تفریح هم گریبان ایرانیان را گرفته و آنها را از دیدن جاذبه های مقصد سفر محروم می کند به گونه ای که  بعد از استراحت در هتل سپری کردن زمان زیاد در بازارهای خرید، از ویژگی های خاص گردشگران ایرانی در خارج از کشور است. در حقیقت بخشی از لذت گردشگران ایرانی در سفر با میزان خرید کردن مرتبط است. خرید کردن برای آنها لذت بخش است، فارغ از این که این خرید، سوغات سفر باشد یا هر چیز دیگری، عادتی که در میان گردشگران دیگر کشورها کمتر دیده می شود.



اختصاص ۵۰ درصد هزینه سفر ایرانی ها به خرید
بر اساس برآوردهایی که انجام شده، به طور میانگین سقف خرید گردشگران خارجی تنها ۵ درصد از هزینه های سفر آنها را شامل می شود، اما ایرانی ها شاید ۵۰ درصد و حتی بیش از آن را به خرید اختصاص می دهند. آمارها حاکی است از میزان هزینه انجام شده برای هر سفر و خرید ایرانیان، صدها میلیون دلار ارز هر ساله از کشور خارج شده و به حساب همسایگان واریز می شود. به دلیل تمایل بیش از اندازه به خرید و بازارگردی ایرانیان، گردشگران ایرانی در دنیا به عنوان توریست شاپینگ شهرت دارند. کشورهای همجوار نیز با در نظر گرفتن این موضوع، جاذبه های زیادی را در بخش بازار خود ایجاد کرده اند. مسافران ایرانی با جیبی پر از ارز و یک چمدان به این کشورها سفر می روند و در بازگشت چمدان هایی پر از کفش، جوراب، پیراهن، اسباب بازی، وسایل آشپزخانه و... به همراه دارند، کالاهایی که تقریبا نظیر آنها همه جا یافت می شود.  رزرو هتل بصورت اینترنتی کار را ساده تر هم کرده است بطوریکه  در واقع آنها طی سال پولی را برای خرید کفش و لباس کنار گذاشته اند و آن را در ترکیه یا دبی هزینه می کنند. اهمیت خرید برای ایرانیان تا به آن اندازه است که فرصت بازدید از جاذبه های تاریخی و فرهنگی کشور مقصد را از دست می دهند تا بتوانند به مراکز خرید بیشتری سر بزنند و جالب آن که این دسته از  گردشگران هنگام بازگشت به کشور نیز تنها می توانند مقصد سفر خود را از منظر مراکز خرید به دوستان و آشنایان معرفی کنند.


اما گردشگران خارجی در سفرهای خود به سایر کشورها بیشتر به دنبال بازدید از جاذبه های تاریخی، فرهنگی، اجتماعی و دیدنی های منحصر به فرد این کشورها هستند. آنها کمترین زمان سفر را در بازارهای خرید می گذرانند و در این بخش از گردش خود، بیشتر تمایل دارند، از بازارهای سنتی دیدن کرده و خریدشان نیز تنها شامل آثار هنری و صنایع دستی خاص آن کشوری است که به آن سفر کرده اند. در حقیقت با خرید این آثار، بخشی از تاریخ، فرهنگ و هنر کشورهای مختلف جهان را با خود به ارمغان می برند. گردشگران خارجی در خانه هایشان مجموعه هایی دارند که در آن نمادهای کشورهای مختلف دنیا را که به آن سفر کرده اند، نگهداری می کنند.


کسب درآمد میلیارد دلاری کشورهای همسایه از خرید ایرانیان
امروزه گردشگری با محوریت خرید در بسیاری از کشورها، عاملی برای جذب گردشگران به شمار می آید. گسترش مراکز خرید از جمله اقداماتی است که کشورهای مختلف مانند امارات، ترکیه، چین، تایلند و مالزی از آن به عنوان محورهای جذب گردشگر یاد کرده و هر سال در برنامه ریزی های خود مبالغ قابل توجهی را برای سرمایه گذاری در آن اختصاص می دهند. برگزاری جشنواره های خرید و حراج های فصلی از جمله استراتژی هایی است که این کشورها در جذب گردشگران خرید به کار می برند.به طور مثا ل، جشنواره خرید استانبول که با هدف افزایش حجم تجاری ترکیه هر ساله در این کشور برگزار می شود. میلیاردها دلار درآمد غیرمستقیم و مستقیم از طریق گردشگران خارجی عاید کشور ترکیه می کند. استانبول با وسعت حدود ۵ هزار و ۳۴۳ کیلومتر مربع و جمعیتی معادل ۱۴ میلیون نفر با داشتن ۹۰ مرکز خرید که در چهار نقطه شهر و در مناطقی استراتژیک و مهم قرار دارند، با برگزاری این جشنواره به بازاری به وسعت یک شهر تبدیل می شود. گردشگران خارجی در جشنواره خرید استانبول، امکان این را خواهند یافت تا با تخفیفات بالغ بر ۵۰ درصد خارج از فصول معمول حراج اقدام به خرید کنند. هدف این جشنواره، تبدیل شهر استانبول به عنوان اولین انتخاب گردشگران کشورهای روسیه، ایران، اکراین، آذربایجان، عربستان سعودی، یونان، رومانی، سوریه و عراق است. به دنبال اجرای همین سیاست است که
ترکیه سالانه بیش از یک میلیارد دلار از گردشگری ایرانیان کسب درآمد دارد. به گفته مسوولا ن گردشگری این کشور، گردشگران ایرانی با انگیزه خرید کالا و فروش آن با قیمت بالاتر در کشورشان به ترکیه می آیند. به همین دلیل فعالان گردشگری ترک همواره سعی می کنند، بهترین برخوردها را با ایرانیان داشته باشند چرا که از نظر آنها ایرانیان بهترین مشتریان گردشگری و تجاری آنها هستند. همچنین گردشگری که یکی از استراتژی های مهم امارت دبی برای سرازیری دلار به امارات متحده می باشد، در این کشور مبتنی بر خرید است گر چه جذابیت های مدرن و تاریخی نیز دارد. ارمغان مسافران ایرانی برای دبی سالانه ۲ میلیارد دلار است.در این میان کشورهای  استقلال یافته شوروی نیز به وجود این ثروت بی پایان پی برده و اقتصاد و صنعت گردشگری خود را در راستای جذب گردشگران ایرانی رونق بخشیدند. بر اساس آمار در
سا لهای گذشته، ایرانی ها تنها در طول یک ماه، ۱۵ میلیون دلار بهاقتصاد ارمنستان سود رساندند.


لزوم ایجاد بازارهای ارزان در کشور
در شرایطی این پول های میلیاردی به جیب چینی ها، تایلندی ها، گرجی ها، ارمنی ها، عرب ها و به خصوص ترک ها سرازیر می شود که سهم صنعت گردشگری کشورمان از این درآمدها بسیار ناچیز است. بدون شک، تعریف بازارهای ارزان برای خرید در داخل کشور در جلوگیری از ادامه این روند بی تاثیر نخواهد بود. متولیان صنعت گردشگری کشور در صورت برنامه ریزی و ایجاد چنین بازارهایی در اقصی نقاط کشور، می توانند عطش بازار ایرانی ها را در داخل کنترل نموده و مانع از خروج میلیارد دلار ثروت کشورمان شوند.در حال حاضر معدود بازارهای خرید ارزان در کشور وجود دارد اما متاسفانه اجناس عرضه شده در این مراکز، غالبا اجناس خارجی است که در عمل، تفاوت چندانی نمی کند. به طور مثال بازار قشم در ایران ارزانترین بازار خاورمیانه می باشد اما متاسفانه اجناس عرضه شده در این مراکز نیز غالبا اجناس چینی، تایلندی، ترک و ... است. این در شرایطی است که بازارهای داخلی کشورمان باید محلی برای عرضه تولیدات باکیفیت داخلی باشد. ضمن اینکه این کالاها توان رقابت با نمونه های خارجی را نیز داشته باشند. باید به نکته نیز توجه داشت، این مراکز می تواند به عنوان محلی برای معرفی و ارایه صنایع دستی کشورمان بوده و معرفی آنها در سطح بین المللی، در جذب گردشگران خارجی و ترغیب آنها برای مسافرت به کشورمان نیز اثرگذار خواهد بود. 


آداب میهمانی


آداب استفاده از وسایل در ضیافت ها
در مقاله قبل با عنوان اصول و اداب در مهمانی به دست های از قواعد و آداب اصلی که باید در هر میهمانی رسمی و ضیافت شامی رعایت شوند، اشاره ای کردیم و آداب استفاده از کارد و چنگال، نحوه صرف پودینگ، دسر و سوپ را همراه با اشاره ای مختصر به طرز استفاده از دستمال سفره از نظر گذراندیم. در این مقاله به دست های دیگر از این آداب در رستوران هتل اشاره ای خواهیم داشت.


Iran hotels


برنامه نشستن
در بیشتر رستوران های مطرح دنیا معمولا محل نشستن برای افراد و میهمانان در بدو ورود و نزدیک در به شکل «برنامه نشستن » وجود دارد و یا ممکن است بر روی میزها کارت هایی که مشخص کننده نامی ا سمت افراد است وجود داشته باشد. ا گر هیچ کدام از اینها وجود نداشت،[ در هنگام رزرو هتل  به امکاناتی که هتل برای برگذاری مهمانی دارد دقت کنید ]  صبر کنید تا توسط میزبان خانم به سمت صندلی خود راهنمایی شوید. قواعد مشخص و سختگیرانه ای برای اینکه چه کسی کجا بنشیند وجود دارد و برای شما و میزبان بانو بسیار ناپسند و خجالت آور است که از شما خواسته شود محل نشستن خود را تغییر دهید.

وقتی که بر سر میز نشسته اید پاهای شما باید مستقیم بر روی زمین جلوی شما قرار گیرد. پاهای خود را روی هم نیندازید و آنها را تکان ندهید و به روی صندلی خود به اصطلاح ولو نشوید. آرنج شما همیشه باید در راستای بدنتان قرار گیرد و نباید زیاد از حد باز شود. صاف بنشینید و به سمت بشقاب خود در هنگام میل کردن غذا مایل نشوید و غذا را به سمت دهان خود ببرید. در انگلستان رفتار درست این است که دستان خود را آنگاه که از آنها استفاده ای نمی کنید روی زانوی خود نگاه دارید. در فرانسه قاعده این است که دستان همیشه روی میز قرار می گیرند. می توانید آنها را بر لبه میز هم قرار دهید ولی هیچ گاه نباید آرنجتان را روی میز بگذارید.


قواعد کلی صرف غذا
نباید تا قبل از اینکه غذا برای همه حاضرین بر سر میز سرو نشده است، شروع به خوردن کنید. ا گر تعداد میهمانان زیاد بود ممکن است میزبان بانو اعلام کند که می توانید قبل از سرو غذا برای همه، شروع به میل کردن کنید. ا گر لقم های از غذا را در دهان خود قرار دادید و متوجه شدید که نمی توانید آن را بلع کنید باید محترمانه عذرخواهی مختصری کنید و به دور از چشم دیگران آن را از دهان خود خارج کنید. هیچ گاه این عمل را بر سر میز انجام ندهید و هیچ گاه نیز آن را درون دستمال سفره خود قرار ندهید و یا درون بشقاب خود به گون های که همه ببینند بازنگردانید. ا گر در حال میل میوه یا غذایی هستید که در آن دانه یا هست های وجود دارد می توانید از انگشت سبابه و شست خود برای خارج کردن آنها از دهان خود استفاده کنید و آنها را در لبه بشقاب خود قرار دهید. هیچ گاه از خلال دندان بر سر میز استفاده نکنید و همچنین نباید بینی خود را بر سر میز بگیرید. ا گر چیزی بین دندان هایتان گیر کرده است که باید عذرخواهی کرده و میز را ترک گفته و در سرویس بهداشتی آن را در بیاورید. حتی در آوردن استخوان ها با انگشتتان نیز جایز می باشد.
قبل از اینکه غذا را مزه کرده باشید بر روی آن نمک نزنید؛ این کار بی احترامی به میزبان بانو محسوب می شود. ا گر هم به نمک احتیاج دارید از نوک یک کارد تمیز برای منتقل کردن مقداری نمک به بشقاب خود برای ریختن روی غذا استفاده کنید (البته ا گر قاشق نمک در ظرف نمک موجود نبود). اسنک های کوچکی که برای پیش از غذا سرو می شوند حتما باید در ابتدا درون بشقاب شما قرار گیرند قبل از اینکه آنها را در دهان خود قرار دهید. هیچ گاه آنها را مستقیم از روی سینی سرو غذا مستقیم در دهان خود قرار ندهید.


نان
ا گر همراه با غذای خود نان صرف می کنید، معمولا در بشقابی فرعی کنار و سمت چپ بشقاب اصلی شما و جایی که نشسته اید قرار دارد (یا ممکن است در بالای کارد و چنگال در سمت چپ هم باشد)؛ ا گر موجود بود از آن استفاده کنید. ا گر بشقاب نان بر روی میز نبود، کاملا جایز است مستقیما نان خود را روی میز در کناره سمت چپ بشقاب خود قرار دهید. نباید نان را مستقیم در بشقاب خود بگذارید. نان هیچگاه نباید بریده شود. آن زمان که قصد صرف نان را دارید تک های متناسب با دهان خود را با انگشتان خود جدا کنید. نگران خرده نانی که ممکن است ریخته شود نباشید، خدمتکاران ا گر نیاز بود میز را در بین وعده ها تمیز می کنند. معمولا نباید کره بر سر میز ضیافت شام وجود داشته باشد ولی این روزها هر از گاهی دیده می شود. ا گر کره موجود بود از کارد کره خود استفاده کنید (که هم می تواند در بشقاب نان و یا در دورترین نقطه چینش کارد و چنگال ها باشد) و مقداری لازم از آن را در یک نوبت بر روی نان خود مالیده و آن را در کنار بشقاب فرعی خود قرار دهید. ا گر بشقاب فرعی وجود نداشت میزبان بانوی شما باید از وجود بشقاب کره شخصی برای شما اطمینان حاصل کند. شما نیز باید هر قطعه از نانی را که جدا می کنید کره مال کرده و میل کنید به جای اینکه تنها جلوی آن را کره مال کنید.



دسته بندی اتاق های هتل


در رزرو هتل موقع انتخاب اتاق هتل، ا گر با اصطلاحات مربوط به آ ن آشنایی وجود نداشته باشد، ممکن است کمی گیج کننده باشد. در هتل ها اتاق ها طبق نوع و تعداد تخت، تعداد میهمانان اتاق، دکوراسیون، مبلمان ویژه و امکانات موجود طبقه بندی می شوند. از این رو در ابتدا رایج ترین تقسیم بندی را که می توان گفت در تمام نقاط جهان به یک معناست، ارائه می کنیم و بعد از آن انواع خاص تر از اتاق های هتل را از نظر می گذرانیم.


Iran hotels


تقسیم بندی رایج اتاق های هتل

اتاق یک نفره: اتاق یک نفره که سینگل نامیده می شود. دارای یک تخت است و اختصارا با علامت SGL نشان داده می شود.

اتاق دو نفره: اتاق دو نفره که دبل یا توئین نامیده می شود. دبل یعنی اتاقی که یک تخت دونفره به هم چسبیده دارد و توئین اتاقی است که دو تخت مجزا دارد و اختصارا با علامت DBL نشان داده می شود.

اتاق سه نفره: اتاق سه نفره که تریپل نامیده می شو د. دارای ۳ تخت تک نفره و یا یک تخت تک نفره و یک تخت دو نفره به هم چسبیده است و اختصارا با علامت TPL نشان داده می شود.

آپارتمان ( Apartment ): عبارت است از یک هال و پذیرایی با یک، دو و یا سه اتاق خواب که هر کدام دارای دو تخت است. در صورتیکه دو اتاقه باشد، معمولا یک اتاق (دبل) یک تخت دو نفره و اتاق دیگر توئین، دو تخت یک نفره خواهد داشت. هر آپارتمان یک حمام مشترک دارد و یک آشپزخانه کوچک. معمولا در قسمت پذیرایی به تعداد کافی صندلی یا مبل راحتی وجود دارد.

استودیو ( Studio ): به اتا قهایی گفته می شود که در بدو ورود به شکل اتاق پذیرایی دیده می شود ولی در صورتیکه مبل ها یا کاناپه ها را به صورت تختخواب درآورند حکم اتاق خواب را خواهد یافت. از این رو روزها اتاق پذیرایی و شب ها اتاق خواب است. البته کاناپه ها طوری ساخته شده اند که می توان بالش و پتو و ملحفه را داخل آن جای داد. اتاق استودیو حمام نیز دارد. استودیو می تواند آشپزخانه کوچکی نیز داشته باشد.

سوئیت ( Suite ): کامل ترین نوع محل های اقامت محسوب می شود که معمولا دارای دو یا چند اتاق خواب، یک اتاق نشیمن و یک اتاق غذاخوری است.

اتاق های مجاور هم ( Adjoining rooms ): دو یا چند اتاق که کنار هم واقع شده اند.

اتاق های روبروی هم ( Adjacent rooms ): دو یا چند اتاق که مقابل هم (روبروی هم) واقع شده اند.

کانکتدروم ( Connected Room ): دو اتاق تو درتو را می گویند. هر دو اتاق به راهرو اصلی هتل راه دارد و هر کدام به تنهایی یک اتاق کامل است و حمام جدا گان های هم دارد. این دو اتاق به وسیله یک در از وسط به هم متصل است. چنانچه یک خانواده چهار نفره، چنین اتاقی را درخواست نماید، بچه ها در یک اتاق و پدر و مادر در اتاق دیگر اقامت خواهند نمود، بدون اینکه درب راهرو اصلی را باز کنند، دو اتاق از درب وسط می توانند با هم در ارتباط باشند.



Tehran hotels

دسته بندی اتاق های هتل از نظر کیفیت

اتاق استاندارد ( Standard ): معمو لترین اتاقی است که در یک هتل پیدا می شود و امکانات و اسباب و اثاثیه اش هم از حد معمول فراتر نمی رود. البته باید یادآوری کنیم که اتاق استاندارد یک هتل چهار فصل، معمولا از یک اتاق استاندارد در یک میهمانخانه امکانات بیشتری دارد و تمیزتر است. پنجره های اتاق استاندارد، معمولا نمای خوبی ندارند.

اتاق مادریت( Moderate ): این نوع اتاق ها، معمولا از اتاق استاندارد کیفیت بهتری دارند. این بهتر بودن کیفیت هم مربوط می شود به منظره پشت پنجره، مساحت اتاق و نوع مبلمان.

اتاق سوپریور ( Superior ): این اتاق باید هم اندازه و هم کیفیت مبلمان بهتری داشته باشد؛ اما بیشتر وقت ها به اتاقی که نمای بهتری داشته باشد می گویند اتاق سوپریور و این ویژگی ها را در نظر نمی گیرند.

دلوکس( Deluxe ): اتاق دلوکس، باید از هر نظر دلوکس یا به زبان خودمان مجلل باشد؛ چه از نظر منظر ه پشت پنجره، چه از نظر موقعیت مکانی اش در هتل، چه از نظر مبلمان و چه اندازه. جالب است بدانید که در بعضی هتل های منطقه کارائیب، کیفیت اتاق سوپریور از دلوکس بهتر است؛ بنابراین بد نیست که قبل از رزرو نهایی، حتما در این مورد سئوال کنید.

جونیور سوئیت ( Junior Suite ): معمولا یک اتاق بزرگ است که یک بخشاش را با وسایل اتاق نشیمن پر کرده اند. گاهی البته بین این دو بخش یک دیوار نصفه و نیمه می گذارند تا از هم جدا باشند، اما به هر حال جونیور سوئیت همیشه یک اتاق دارد، نه دو اتاق.



رزرو هتل

انواع خا صتر اتاق هتل نیز از این قرارند:

اتاق دونفره هالیوود ( Hollywood Twin Room ): این اتاق دارای دو تختخواب به هم چسبیده که هر کدام در واقع یک تخت توئین ( Twin ) می باشد. معمولا این اتاق ها به نرخ همان اتاق های دو نفره محاسبه می شوند.

اتاق دوبلکس ( Duplex Room ): این اتاق ها دارای دو طبقه هستند.

اتاق پارلر ( Parlor Room ): این اتاق فقط برای نشستن کاربرد دارد و نمی توان در آن خوابید و معمولا برای مقاصد کاری و تجاری اجاره داده می شود.

اتاق لانای( Lanai Room ): این اتاق نمایی به یک منظره طبیعی مانند باغ با آبشار دارد.

اتاق ایفیشنسی ( Efficiency Room ): این اتاق دارای یک آشپزخانه کوچک است.

کابانا ( Cabana ): اتاقی است همکف، که پنجره آن به محوطه ای باز می شود که متصل به استخر شناست.

فیستا سوئیت ( Fiesta Suite ): این نوع سوئیت ها معمولا در هتل هائی قرار دارند که دارای سالن عروسی است و پس از پایان مجلس عروسی، برای استراحت و خواب در اختیارعروس و داماد قرار می گیرد. معمولا مخارج این سوئیت قبلا جزو هزینه های مجلس عروسی منظور گردیده و حساب جدا گانه ای ندارد.

ترس و هیجان در گوشه و کنار هتل

با اینکه ترس و به دنبال آن هیجان ناشی از آن، وا کنش طبیعی انسان به خطرات واقعی یا ناشناخته است اما هستند افرادی هم که با انجام ورز شها و تفریحات پراسترس و یا دیدن فیلم های ترسناک، آ گاهانه در موقعیت خطر قرار می گیرند. در این میان کسانی هم پیدا شدند که با ایجاد مکان های ترسناک همچون موزه های ترس، بناهای ترسناک قدیمی، شهر بازی های وحشتناک و ... این افراد را به هیجان آورده و خود کسب درآمد می کنند. در این عرصه کسب و کار وحشت، هتل ها هم ب ینصیب نمانده اند به طوریکه در گوشه و کنار دنیا مسافران ماجراجو را به بهانه تاریخچه متفاوت، شگف تانگیز و یا دارا بودن یک ویژ گی خاص رعب آور، برای رزرو هتل را به طرف خود می کشانند. در این نوشتار برخی از این هتل ها معرفی می شود. البته باید توجه داشت؛ بخش بزرگی از اخبار مرتبط با ترسناک بودن این مرا کز اقامتی، با هدف قبلی و به منظور بالا بردن شهرت هتل و جذبه ر چه بیشتر مسافران است.



Iran hotels

هتل روزولت The Roosevelt Hotel

هتل روزولت در منطقه هالییود، لس آنجلس، کالیفرنیا قرار دارد که شهرت اصلی آن به دلیل شایعه وجود روح مریلین مونرو؛ بازیگر، خواننده و مدل مشهور امریکایی است. هتل به روش و سبک ۱۲ داستان اسپانیایی ساخته شد و در سال ۱۹۲۷ میلادی گشایش یافت. این هتل از ۳۰۲ اتاق و سوئیت برخوردار است. مریلین مونرو در یکی از اتاق های این هتل به طور نیمه دائمی اقامت داشت که چشم انداز آن استخر و فضای اطراف آن بوده است. در آن زمان در اتاق این هنرپیشه مشهور یک آئینه بسیار بزرگ آویزان بود که در حال حاضر در لابی هتل قرار دارد. این بازیگر مشهور بر اثر مصرف بسیار زیاد داروهای آرامش بخش در سن ۳۶ سالگی در سال ۱۹۶۲ میلادی جان خود را از دست داد. بسیاری از مسافران این هتل در دوره های مختلف گزارش دادند که روح مونرو را در حال رفت و آمد در جاهای متفاوت هتل دیده اند. برخی از مسافران نیز حضور او را در سالن رقص هتل احساس کرده اند.


Tehran hotels

هتل دل کورودادو The Hotel del Coronado

هتل دل کورودادو که هتل دل نیز خوانده می شود و یکی از قدیمی ترین و بزر گترین بناهای موجوددر کالیفرنیا است. بنای این هتل به طور کامل از چوب ساخته شده و در خطوط ساحلی اقیانوس آرام در سان دیه گوی کالیفرنیا قرار گرفته است. این هتل در فضایی به مساحت ۱۱۲ متر مربع ساخته شده و در سال ۱۸۸ ۷ میلادی گشایش یافت که در آن زمان بزر گترین هتل ریسورت در جهان به حساب می آمد.
موارد عجیب و غریب و ترسناک گزارش شده هتل دل کورودادو پس از پیدا شدن جنازه یک مرد در آن آغاز شده است. آمده است که جسد مرده مردی ۲۴ ساله که جوینده طلا بوده در این هتل پیدا شده و مسافران از وجود روحی سرگردان در این هتل گزارش می دهند. آ نها می گویند که روحی در فضایی م هآلود پدیدار شده و نا گهان ناپدید می شود. یا برخی به ذکر شنیدن صداهایی عجیب و غریبه مچون کوبیدن در، یا صدای پا می پردازند. مسافران خرافاتی و یا کسانی که تحمل ترس و وحشت را ندارند در اتاقی که جسد در آن پیدا شده، اقامت نمی کنند.



هتل

هتل استنلی The Stanley Hotel

هتل استندلی در کارادوی امریکا که هتلی بسیار زیبا و بزرگ است با ۱۳۸ اتاق در نزدیکی صخره های کو ههای پارک ملی را کی قرار دارد. این هتل در سال ۱۹۰۹ میلادی گشایش یافت و تا کنون به عنوان محلی مرموز، الهام بخش نوشتن سناریوی فیلم های ترسناک بوده و تعدادی فیلم ترسناک نیز در آن ساخته شده است.
البته ممکن است ساخت چنین فیلم هایی در این هتل، باعث شده تا مسافران دچار اشتباه شوند و اشکال شبح مانند و یا صداهای ترسناک را در گوشه و کنار هتل متصور شوند. استفان کینگ، رمان نویس مشهور امریکایی سده ۲۰ و ۲۱ میلادی، رمانی نوشته که در آن به ماجرایی مرموز و ترسناک پرداخته است که در این هتل اتفاق افتاده بود. بر اساس این داستان فیلمی نیز ساخته شده که همان نام داستان ۱۴۰۸ را داشت. این نویسنده در حال حاضر سناریو فیلم های زیبا و به یاد ماندنی بسیاری را نوشته و می نویسد که مشهورترین آ نها فیلم مسیر سبز با هنرمندی تام هنکس است.
برخی از کسانی نیز که در این هتل اقامت گزیدند، از صدای کودکانی شکایت داشتند که در شب در حال بازی بودند. برخی نیز از مشاهده شبح زنی در راهروهای هتل سخن گفتند که در جایی همانند The del Coronado Hotel زیرزمین یخ زده است!

رزرو هل

هتل لانگهام The Langham Hotel

هتل لانگهام که اقامتگاه افرادی مشهوری چون مارک تواین بوده، در لندن قرار گرفته و از هتل های لوکس و زیبای این کشور به حساب می آید. این هتل در سال ۱۸۶۵ میلادی با ۳۸۰ اتاق گشایش یافته است و در جنگ جهانی دوم مورد استفاده ارتش قرار گرفت. بمباران حاصل از جنگ به آن صدمه زیادی وارد کرد ولی بنای هتل پس از جنگ بازسازی شد. شهرت این هتل از آنجا آغاز شد که پس از جنگ جهانی دوم، خبرنگاران حضور افرادی غیرعادی را در هتل گزارش دادند. آ نها ادعا کردند که روح اشخاص مشهور و بنامی چون ناپلئون و یا شاهزاده ای آلمانی را در این هتل دیده اند. اتاق شماره ۳۳۳ هتل، اتاقی عجیب و غریب به نظر می رسد و در آنجا گزارش دیده شدن روح و یا شبح به دفعات ثبت شده است که بر ترسنا کی هتل افزوده و شهرت آن را زیاد کرده است.برخی از مسافران از مشاهده شبح هایی با لباسهای دوره ویکتوریایی گزارش داده اند و از صداهای آزاردهنده و عجیب و غریب شکایت کرده اند.

هتل کارتر The Carter Hotel

هتل کارتر در منهتن و در شهر نیویورک در ایالت متحده امریکا قرار گرفته است. این هتل در ۲۲ آپریل سال ۱۹۳۰ میلادی افتتاح شد و تا سال ۱۹۷۶ میلادی هتل دیکسی ) Dixie Hotel ( نامیده می شد. این هتل یکی از ترسنا کترین هتل های امریکا شناخته شده و در کنار ترسنا کی آن از کثیف ترین هتل های شهر نیز به شمار می رود. این هتل در ابتدا دارای ۱۰۰۰ اتاق بود که بخشی از آن ویران شد و در حال حاضر دارای ۷۰۰ اتاق است که با پرداخت ۲۰۰ دلار امکان اقامت در یکی از آ نها به مسافر داده می شود. از مشخصه های ویژه این هتل، وجود اتاق هایی کثیف با حشراتی مرده یا زنده، لوله کشی هایی وحشتناک و وجود کپک در جای جای هتل است. هتل کارتر در سال ۱۹۸۵ میلادی به نقض موارد ایمنی و بهداشت مناسب در هتل محکوم شد و مجبور به پرداخت ده هزار دلار جریمه گردید. یکی از وحشتنا کترین چیزهایی که مسافران در این هتل می توانند پیدا کنند، جسد مرده زنی است که در یکی از اتاق های این هتل دیده می شود. این اتفاق به طور معمول در ماه آ گوست می افتد.
در سال های مختلف مرگهای متفاوتی در این هتل اتفاق افتاد که بیشتر آنها خودکشی بوده اند. تنها یک سال پس از گشایش یافتن هتل دو نفر خود را از طبقه ۱۴ و ۲۱ به پایین پرتاب کردند. این وقایع هر چند سال یک بار در این هتل به چشم می خورد. از دستگیری قاتل گرفته تا خودسوزی شخصی به علت اختلاس، انجام قتل و ... در پرونده این هتل عجیب دیده می شود. در ماه دسامبر سال ۱۹۹۸ هتل به طور موقت بسته شد چون راه اضطراری هتل آسیب دیده بود اما هنوز به کار خود ادامه می دهد.

Hotel Russell

هتل راسل The Hotel Russell

هتل راسل که هتلی تاریخی به حساب می آید، در اسکله سرکیولار) )Circular شهر سیدنی استرالیا قرار دارد. در حقیقت در تاریخچه این هتل آمده است که این هتل نخستین سکونتگاه اروپای یهایی بوده که به وسیله کاپیتان آرتور فیلیپ از انگلستان در سال ۱۷۸۸ میلادی در استرالیا بنا شده است. بناهای اصلی ساخته شده در اینجا از ماسه سنگ بود که به ساختمان های سنگی مشهور شد. در اتاق شماره هشت این هتل به طور مرموزی اتفاقهایی عجیب و غریب می افتد. مسافرانی که در این اتاق اقامت گزیدند، وجود روح آدمی را در لباس ملوانی دیده اند که از پشت پرده ها به آ نها خیره شده و در فضایی مه آلود از دیده ها پنهان می شد. برخی از مسافران سرگردان بودن این ملوان را در راهروهای هتل نیز گزارش داده اند.

هتل بانف فیرمونت The Banff Fairmont Hotel

هتل بانف فیرمونت، در پارک ملی بانف، بانف اسپرینگز، آلبرتای کانادا قرار دارد که در شمار هتل های ترسناک دنیا قرار گرفته است. این هتل از سری The Langham Hotel هتل های لوکس و زیبایی است که به صورت زنجیر های در ۱۶ کشور مختلف دنیا گشایش یافته است. بسیاری از هتل های این زنجیره هتلی در بناها و مکان های با اهمیت تاریخی تاسیس شده اند. مالک اصلی هتل های فیرمونت، این هتل را که در سال ۱۸۸۸ میلادی گشایش یافته بود و هتل بانف اسپرینگز نامیده می شد، را خریداری کرد و نام آن هتل را به هتل بانف فیرمونت تغییر داد. در سال ۱۹۱۱ ساخت و ایجاد تغییرات کلی در هتل قدیمی آغاز شد و در سال ۱۹۲۶ میلادی به پایان رسید.
یکی از موارد ترسناک ذکر شده در این هتل وجود روح پیشخدمت سابق هتل است که پس از بازنشستگی از دنیا رفته است. تا به امروز بارها از سوی مسافران و همچنین پرسنل هتل گزارش شده است که روح این پیشخدمت با یونیفورم کامل دیده شده است. به نظر می رسد، این روح مهربان هنوز قصد کمک به مسافران را دارد. این
تنها روحی نیست که در این هتل دیده شده، روح عروسی که در روز عروسیش در سال ۱۹۳۲ از پله ها به پایین سقوط کرده و کشته می شود نیز بارها در گوشه و کنار هتل دیده شده است. در کنار مشاهده این موارد، شنیدن موسیقی وحشت آور و نیز جابه جایی مرموز و عجیب و غریب وسایل نیز در این هتل گزارش شده است.


Ballygally Castle

هتل قلعه بالیگالی The Ballygally Castle

هتل بالیگالی که در حقیقت قلع های قدیمی، در روستایی کوچک در شهرستان آنتریم ایرلند شمالی است، در سال ۱۶۲۵ میلادی توسط یک اسکاتلندی ساخته شده است. این قلعه در محیطی زیبا با چشم اندازی از ساحل دریا قرار گرفته است که به  گون های شگف تانگیز زندگی جذابی را در قابی همچون کارت پستال نشان می دهد. در سال ۱۷۹۹ میلادی این قلعه به وسیله بازماندگان صاحب قلعه به فروش رسید تا اینکه در دهه ۱۹۵۰ مالک فعلی هتل آن را خریداری کرد و آن را گسترش داد. این قلعه که مدت ها پس از ساخت آن به هتل تبدیل شده است، به جهت وجود روح صاحب پیشینش مشهور شده است. آنچه که از شواهد مشخص است، این است که بانویی که زمانی صاحب این بنا بوده، علاقه ای به ترک ساختمان ندارد و با صداهای عجیب و غریب و ترسنا کی که ایجاد می کند، باعث ترس و وحشت سا کنان آن شده است. آمده است که همسر این بانو او را در اتاقی از این قلعه حبس کرده بود تا از گرسنگی بمیرد اما او خود را از پنجره به بیرون پرت می کند و در اثر آسیب شدید وارده،
جان خود را از دست می دهد. از آن پس روح این بانو علاقه ای به ترک خانه خود ندارد و تنها به درها ضربه می زند. ممکن است می خواهد نشان دهد تا کسی در را برایش باز کند اما دیگر دیر شده است! دیوارهای این قلعه بلند و سقفی شیبدار دارد و پنجره های کوچک آن، بنا را مرموز و ترسناک کرده است. اتاقی کوچک در این هتل وجود دارد که اتاق شبح نامیده می شود و بیشتر گزارش های دیدن شبح بانوی سرگردان مربوط به آنجا است.


crescent-hotel

هتل کرسنت  The Crescent Hotel

هتل کرسنت که پیش از آن بیمارستان و کالج پزشکی و مرکز تحقیقات سرطان شناسی در ۱۲۰ سال گذشته بوده است، به یکی از ترسناک ترین هتل های جهان شهرت پیدا کرده است. این هتل که در آرکانزاس آمریکا قرار دارد از جمله هتل هایی به حساب می رود که تنها افراد خاصی خواهان اقامت در آن هستند. از سال ۱۹۷۲ میلادی این ساختمان برای کاربری هتل، بازسازی شد. از آن پس مسافران و کسانی که در این هتل اقامت دارند از رفت و آمد و قدم زدن ارواح در آن سخن می گویند. اتاق ۲۱۸ این هتل از جمله مرموزترین اتاق های هتل به شمار می رود. روح کودکی دیده شده است که در آشپزخانه هتل رفت و آمد می کند. به نظر می رسد کودکی در این مکان بر اثر یک حادث های جان خود را از دست داده بود و هنوز روحش در آنجا سرگردان است. صداهای ترسناک، روشن و خاموش شدن مرموز چراغ ها، جابه جایی وسایل و اتفاق های وحشت آور دیگر در این هتل توسط مسافران گزارش شده است.

اصول و اداب در مهمانی

بسیاری از افراد از تعداد چنگال، کارد و قاشق بر سر میز رستورا ن هتل های لوکس گیج شده، زمان و طرز استفاده از هر کدام را به درستی نمی دانند. این مسئله همراه با طرز صحیح استفاده از دستمال سفره، نوع خاص میل کردن بعضی از غذاها و آداب کلی رفتار و صحبت در یک میهمانی رسمی، موضوعی است که در این مطلب به عنوان اصول برتر در ضیافت های تشریفاتی مورد اشاره قرار خواهد گرفت. قواعد در این حوزه ممکن است از هتلی به هتل دیگر )جایی به جای دیگر( متفاوت باشد ولی توصیه هایی که در ادامه می آید در ا کثر مواقع به درد شما خواهد خورد. همچنین ممکن است رزرو هتل های برتر دنیا هم قواعد خاص خودش را داشته باشد.


Iran hotels


کارد و چنگال و قواعد استفاده از آنها

استفاده از کارد و چنگال های بسیاری که اطراف بشقاب چیده می شوند، همیشه چالشی برای افرادی که به این شکل از صرف غذا عادت ندارند می باشد. بر سر میزی که با قواعد صحیح میزآرایی و تشریفات چیده شده است معمولا مجموع های از چنگال ها را در سمت چپ بشقاب خود و مجموع های از کارد و قاشق را در سمت راست آن می بینید (معمولا میزها برای افراد راست دست چیده می شوند). قاعده بسیار آسان در این موقعیت استفاده از این وسایل از سمت خارج به داخل می باشد بدین گونه که ابزار برند های که در دورترین نقطه از بشقاب شما قرار دارند برای وعده اول مورد استفاده قرار می گیرند. ا گر باز هم در موقعیتی قرار گرفتید که مطمئن نبودید باید چه کاری را انجام دهید همواره بهترین راه نگاه کردن و تقلید از میزبان است. همیشه سعی کنید مقدار کمی از غذا را هر بار بردارید و میل کنید و در میان هر کدام از این دفعات ابزار برنده (کارد و چنگال) را پائین آورید. وقتی کارد و چنگال را پائین می گذارید آنها را روی بشقاب قرار دهید و هیچ گاه آن را دوباره روی میز نگذارید و یا نیمی از آن در بشقاب و نیمی دیگر را بیرون از آن). نوکِ کارد و چنگال را روی هم قرار داده (ا گر دو عدد ابزار را در دست دارید) یا ا گر تنها یک ابزار در دست دارید آن را مایل روی بشقاب قرار دهید. این کار به پیشخدمت می گوید که شما هنوز غذا خوردن را تمام نکرد ه اید. هر گاه که غذای خود را تمام کردید به طور عمودی کارد و چنگال خود را کنار هم در مرکز بشقاب خود قرار دهید. دندانه های چنگال باید به سمت بالا و سمت برنده کارد هم باید به سمت مرکز، رو به چنگال قرار گیرد.

همواره سعی کنید کارد و چنگال را با هم در دو دست خود بگیرید، نباید غذای خود را در همان ابتدا قطعه قطعه کنید و بعد از آن تنها از چنگال استفاده کنید (این کار به طور سنتی در آمریکا معمول است ولی در اروپا این طور نیست). دندانه چنگال شما باید همیشه به سمت بشقاب و پایین باشد- برای غذاهای مشکل مثل حبوبات می توانید از کارد خود برای قرار دادن آنها روی چنگال خود استفاده کنید. البته باید توجه داشته باشید که هیچ گاه از چنگال به تنهایی به عنوان قاشق استفاده نکنید. هر قسمتی از غذا که بر روی زمین افتاد را بر ندارید، آن قسمت توسط پیشخدمت جایگزین می شود.


هتل

قاشق سو پخوری

قاشق های سو پخوری به دو شکل موجود هستند- یکی به شکل یک کاسه گرد و دیگری به شکل تخ ممرغ. وقتی که سوپ میل می شود، ظرف سوپ باید روی میز باقی بماند. خوردن و سر کشیدن سوپ از درون بشقاب هیچ گاه پسندیده و قابل قبول نیست. برای میل سوپ قاشق خود را از مرکز بشقاب به سمت لبه دورتر بشقاب برده و آن را نیمه پر کنید و آنگاه قاشق را به طرف دهان خود برده (هیچ گاه سر خود را به سمت قاشق نبرید) و از لبه قاشق سوپ را به شکل نوشیدن از لبه لیوان بنوشید و هیچ گاه کل قاشق را در دهان خود قرار ندهید. البته باید دقت کنید که به اصطلاح هورت نکشید.


Tehran hotels


دسر و پودینگ

پودینگ نباید با دسر اشتباه گرفته شود (از این رو که وعده کاملا جدا می باشند که یکی می تواند جای دیگری را بگیرد). پودینگ به طور معمول وعد های است از رسته شیرینی جات در حالیکه دسر معمولا از میوه یا پنیر تشکیل می شود.
برای صرف پودینگ معمولا چنگال و قاشق با هم استفاده می شود. قاشق پودینگ به همان نحوی که کارد را در دست خود می گیرید گرفته می شود به طوریکه قسمت گود قاشق به سمت داخل قرار داشته باشد و برای افراد راست دست در دست راست قرار می گیرد. چنگال پودینگ تنها به عنوان کمک کننده در کنار قاشق استفاده می شود از این رو چنگال پودینگ را نباید هیچ گاه در دهان خود قرار دهید. از چنگال خود استفاده کنید، قسمتی از پودینگ را به سمت قاشق خود که آن را به سمت چنگال متمایل کرده اید هل دهید، و همان طور که قاشق را به سمت دهان خود می برید کمی آن را مایل کنید تا قسمت گود آن در این حالت رو به بالا قرار گیرد. وقتی که خوردنتان تمام شد همان قواعد برای برگرداندن کارد و چنگال بر روی بشقاب نیز کاربرد دارد. به جای قرارگیری در جای معمول کارد و چنگال در کنار بشقاب گاهی کارد و  چنگال پودینگ به طور مستقیم بالای بشقاب قرار داده می شود.


رزرو هتل

آداب دستمال سفره

دستمال سفره فقط برای تمیز کردن اطراف دهان آن هم با ضرباتی آرام می باشد. هیچ گاه با کشیدن آن به روی پوست خود عمل تمیز کردن را انجام ندهید. دستمال سفره باید باز شده و روی زانوهای شما قرار گیرد. به هیچ وجه پذیرفته نیست که آن را درون لباس یا پیراهن خود قرار دهید. ا گر به هر دلیلی مجبور به ترک صندلی خود شدید آن را روی صندلی خود قرار دهید این کار به منزله قصد شما برای بازگشت به صندلی برای خدمتکار به حساب می آید. ا گر احیانا دستمال شما روی زمین افتاد، برداشتن آن عیب به شمار نمی رود مگر اینکه در نزدیک میز شما خدمتکاری مقیم برای انجام امور میهمانان وجود داشته باشد. هرگاه نیز میل کردن شما تمام شد، دستمال را به گون های مرتب (نه اینکه کاملا تا کنید) کنار بشقاب خود در سمت چپ بگذارید.
در مقاله بعد به قواعد صرف غذا به طور کلی، نشستن و و طرز قرارگیری بدن بر سر میز، نحوه صحیح صحبت و دیگر قواعد اصلی در موقعی تهای رسمی و بر سر میز ضیافت می پردازیم.